Campioana la volei masculin Corona Braşov a fost învinsă joi, pe teren propriu, de multipla campioană a Greciei, Olimpiacos Pireu, scor 3-0, în prima manşă din turul III al Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Scorul pe seturi a fost 25-20, 25-19, 25-20.

Manşa retur va avea loc în Grecia, iar câştigătoarea din această dublă se va califica în faza grupelor.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Corona Braşov a început sezonul în Liga Campionilor din primul tur, în care a eliminat formaţia bosniacă Bijeljina Radnik cu dublu 3-0. În turul secund, campioana României a dispus de formaţia elveţiană Volley Schonenwerd, cu 3-1 în tur, iar apoi a pierdut returul cu 2-3, obţinând totuşi calificarea în runda următoare.

Doar două locuri sunt disponibile pentru echipe venite din preliminarii, după trei tururi, iar acele formaţii au fost repartizate în grupele principale B şi C, la tragerea la sorţi din luna iulie.

În grupa B se află echipele Vero Volley Monza, Helios Grizzlys Giesen şi Fenerbahçe, iar în grupa C Aluron Zawiercie, Allianz Milano şi Knack Roeselare.

Corona Braşov joacă pentru prima dată în cupele europene, la doar doi ani de când a promovat, interval în care a câştigat şi titlul naţional.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.