Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa Carmen au fost prezenţi, vineri seară, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paria. Cuplul prezidenţial român a stat lângă Maia Sandu, preşedinta Republicii Moldova fiind îmbrăcată în costum tradiţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Am fost aseară alături de Team Romania la Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Dragi sportivi, mult succes”, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Spre deosebire de alţi oficiali, Klaus Iohannis şi Maia Sandu nu au avut pelerine de ploaie, deşi la Paris ploua torenţial.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Peste 100 de şefi de stat şi Guverne au fost prezenţi la Paris vineri seară.

Team Romania a defilat în barcă cu Rwanda în cadrul ceremoniei de pe Sena.

România a mai fost reprezentată în cadrul ceremoniei de Nadia Comăneci, dirijorul Cristian Măcelaru, dar s-au auzit în spectacol şi acordurile melodiei Stereo Love a artiştilor Vika Jigulina şi Edward Maya.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.