Campionul olimpic David Popovici a revenit, vineri, de la Paris, unde a câştigat o medalie de aur şi una de bronz la Jocurile Olimpice. După sosire, Popovici a mulţumit pentru susţinere şi a precizat că este foarte important ca toţi sportivii care concurează la JO să aibă parte de sprijin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - 

Campionul olimpic a fost întâmpinat la coborârea din avion de preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Popovici a fost primit cu aplauze în Salonul Oficial al aeroportului.

“Vă mulţumesc, mulţumesc tuturor românilor care m-au urmărit, celor care au crezut în mine. Nu ai cum să o faci fără o echipă extraordinar de bună şi dedicată. Acestea sunt medaliile. Sunt două bucăţi de metal foarte grele, dar pentru acestea unii idintre noi muncim o viaţă. E foarte important să îi susţineţi în continuare pe toţi cei care concurează la Jocuri şi felicitări celor care au obţinut încă nişte medalii pentru noi, pentru ţară”, a declarat Popovici.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Avionul cu care a venit campionul ar fi trebuit să aterizeze la ora 15.50, dar a avut o întârziere de aproximativ o oră şi 20 de minute.

Împreună cu echipa sa tehnică şi alături de Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, David Popovici va susţine o conferinţă de presă la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă.

David Popovici a deschis calea medaliilor pentru Team Romania la JO de la Paris. El a câştigat aurul olimpic la 200 m liber şi medalia de bronz la 100 m liber. După succesele lui Popovici, au venit patru medalii la canotaj: una de aur şi trei de argint.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.