Fostul internaţional Florin Gardoş s-a declarat mândru de echipa naţională, care a ajuns până în optimile de finală la Campionatul European din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dincolo de rezultatul de ieri şi de toate realizările echipei naţionale la acest turneu final, cred că cel mai mare câştig este că am reînvăţat să iubim echipa naţională şi, poate, am realizat cât de important este să avem încredere şi să fim alături de ei. Mulţumim pentru emoţiile şi bucuriile trăite! Suntem mândri de voi!”, a scris Gardoş pe Facebook.

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.