Starul gimnasticii americane, Simone Biles, şi colega sa Hezly Rivera au criticat mâncarea din Satul Olimpic de la Paris, precizând că nu cred că sportivii au parte de bucătărie franceză adevărată, relatează Le Parisien.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mâncarea este cu siguranţă subiect de discuţie în Satul Olimpic. După controversa legată de raţionalizarea alimentelor la restaurant, starul gimnasticii Simone Biles s-a plâns acum de calitatea meselor servite sportivilor.

"OK, cam aşa stă treaba. Nu cred că avem bucătărie franceză adevărată în sat, cum aţi putea mânca voi pentru că sunteţi în afara satului", a spus Biles. "Pentru sportivi este un pic... mai sănătos".

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Nu cred că mâncarea este prea bună aici. Mâncarea franţuzească ar trebui să fie bună...”, a spus şi colega sa de echipă Hezly Rivera. “Dar ceea ce avem aici, nu sunt sigură că este cea mai bună. Dar îşi face treaba", a adăugat ea râzând.

În satul olimpic din Saint-Denis, mai mulţi bucătari fac cu schimbul pentru a oferi 550 de meniuri, răspunzând dorinţelor celor 206 naţiuni calificate.

Cu toate acestea, starul american a fost văzut într-un video savurând un pain au chocolat (sau chocolatine) industrial, ceea ce a provocat reacţii amuzate cu privire la calitatea inferioară a acestor produse ambalate în comparaţie cu ceea ce puteţi găsi într-o brutărie.

@simonebilesowens give me all the desserts  #olympics #paris ♬ original sound - Taliaaa

Nu este prima dată când subiectul alimentelor este adus în discuţie în acest mod. Înainte de declaraţiile lui Simone Biles, criticile tindeau să se concentreze pe cantitatea de alimente disponibile. Atât de mult încât delegaţia britanică şi-a adus propriul bucătar pentru a rezolva problema raţionalizării cărnii şi a ouălor. Pe lângă lipsa de alimente, a fost criticat şi sistemul de servire, unii sportivi plângându-se că au fost serviţi unul câte unul în loc să o facă ei înşişi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.