Echipa italiană Lecce a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-0. Gruparea Cagliari, în etapa a treia din Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cagliari, cu Răzvan Marin titular, a lovit bara în minutul 15, prin Luvumbo, însă scorul a fost deschis de gazde, în minutul 26, când Krstovic a înscris. Din minutul 45+1, gazdele au rămas în zece, după eliminarea lui Dorgu, pentru un fault la Prati. Arbitrul a acordat cartonaşul roşu după ce a verificat faza la VAR. Cagliari a alergat după egalare şi a avut o nouă bară, în minutul 89, prin Viola, dar Lecce s-a impus cu 1-0. Răzvan Marin a fost integralist şi a primit un cartonaş galben.

Lecce a avut pe bancă doi jucători români, Rareş Burnete şi Alexandru Borbei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Într-un alt meci, Bologna şi Empoli au terminat la egalitate, 1-1. Bologna a deschis scorul în minutul 2, prin Fabbian, iar oaspeţii au egalat un minut mai târziu, prin Gyasi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.