Fost rival al lui Rafael Nadal pe terenul de tenis, elveţianul Roger Federer a reiterat respectul pe care îl are pentru spaniol, care, joi, şi-a anunţat retragerea din activitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Ce carieră a avut Rafa! Întotdeauna am sperat că această zi nu va veni niciodată”, a spus Roger Federer. „Îţi mulţumesc pentru amintirile de neuitat şi pentru toate realizările tale în jocul pe care îl iubim. A fost o adevărată onoare!”, a afirmat Federer.

Australianul Nick Kyrgios i-a adus un omagiu lui Rafael Nadal, care şi-a anunţat retragerea după turneul final al Cupei Davis, afirmând că acesta a fost un războinic dat naibii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 „Am avut divergenţele noastre, dar ai fost un războinic dat naibii. Cele mai bune urări şi mult noroc cu ceea ce urmează”, a scris Kyrgios în social media.

 

Rafael Nadal a anunţat într-un videoclip postat pe reţelele de socializare că îşi va încheia cariera luna viitoare, după faza finală a Cupei Davis, la 38 de ani. Turneul final al Cupei Davis are loc în perioada 19-24 noiembrie, la Malaga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.