Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă la Praga, că situaţia jucătorului Jugurtha Hamroun, exclus din lot pentru partida cu formaţia cehă Sparta Praga, este foarte clară pentru stelişti, după ce mijlocaşul nu s-a prezentat la antrenamente sâmbătă şi duminică, informează digisport.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Situaţia lui Hamroun e cât se poate de clară pentru noi. El nu s-a prezentat sâmbătă şi duminică la antrenamente. Ne-a spus că are probleme personale şi trebuie să zboare la Paris. Aţi văzut că nu s-a dus acolo. Noi am luat decizia de a nu îl include în lot pentru meciul cu Sparta Praga. Nu putem fi de acord cu asemenea ieşiri din partea unui jucător care se vrea unul dintre cei mai importanţi ai echipei noastre. Eu cred că noi am fost mereu lângă el şi l-am ajutat, în timp ce reacţia lui nu merită să fie comentată", a declarat Reghecampf.

Întrebat despre faptul că patronul Gigi Becali a spus că Hamroun a adus o femeie în cantonament, Reghecampf a afirmat: "Nu puneţi la îndoială spusele lui Becali. În Slovenia, Hamroun mi-a spus că vrea să plece. I-am transmis să discute cu Becali, dar să se antreneze la maximum în tot timpul ăsta. El nu s-a antrenat cum trebuie. În ultima zi nu s-a antrenat deloc".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Meciul cu Sparta Praga este extrem de important pentru Reghecampf şi Steaua: "Meciul de marţi e foarte important pentru noi. Am mers şi am urmărit Sparta Praga la ultimul amical, am văzut şi meciurile de anul trecut din Europa. Sparta e o echipă foarte organizată, cu fotbalişti de valoare, care pot face diferenţa în momentele cheie. Am venit aici cu gândul la un meci bun, care să ne ofere un avantaj în perspectiva returului", a subliniat Laurenţiu Reghecampf.

Partida Sparta Praga - Steaua Bucureşti, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21.00, şi va fi transmisă de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.