Fotbalistul echipeii Real Madrid, Eduardo Camavinga, nu va participa miercuri la Supercupa Europei. Internaţionalul francez a părăsit şedinţa de pregătire de marţi după o ciocnire cu Aurelien Tchouaméni, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La antrenamentul efectuat de Real Madrid pe Stadionul Naţional din Varşovia, Eduardo Camavinga a plâns de durere. După o ciocnire cu Aurélien Tchouaméni, internaţionalul francez şi-a prins genunchiul stâng între mâini înainte de a fi nevoit să părăsească şedinţa de pregătire.

El nu va participa miercuri la Supercupa Europei, dar primele informaţii de marţi aseară de la clubul madrilen indicau că nu era prea îngrijorat. Înainte de a fi efectuate teste suplimentare la Madrid, se credea că este vorba despre o entorsă. Ligamentele nu ar fi afectate.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Supercupa UEFA 2024 între câştigătoarea Ligii Campionilor, Real Madrid, şi deţinătoarea Ligii Europa, Atalanta, are loc, miercuri, de la ora 22.00, pe stadionul Naţional din Varşovia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.