Campionul olimpic la 100 m, americanul Noah Lyles, care este infectat cu Covid-19, a fost ironizat de premierul canadian Justin Trudeau, după medalia de aur obţinută, vineri, de Canada la ştafeta 4x100 m, la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Americanii - fără Lyles la această ştafetă - fuseseră descalificaţi din cursă după o predare complet greşită între Christian Coleman şi Kenny Bednarek.

Cu Aaron Brown, Jerome Blake, Brendon Rodney şi Andre De Grasse - Canada a trecut linia de sosire în 37''50, în faţa sud-africanilor (37''57) şi a britanicilor (37''61).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Ironia premierului canadian a fost de fapt o referire la un interviu de după cursă al lui Lyles. "Vedeţi Canada ca pe o ameninţare în această ştafetă 4x100 m?", a întrebat un jurnalist înainte ca americanul să răspundă: "Cine? Cine?".

"Îmi pare rău...", a scris Trudeau pe X, reluând declaraţia lui Lyles.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.