Portughezul Nuno Borges, în vârstă de 27 de ani, l-a învins pe spaniolul Rafael Nadal, duminică, şi a obţinut primul său titlu ATP, la Nordea Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portughezul, al şaptelea favorit, a trecut uşor de Rafael Nadal cu 6-3, 6-2 şi a câştigat trofeul ATP 250 pe zgură. Borges a avut o prestaţie solidă în faţa lui Nadal, de 22 de ori câştigător de Grand Slam.

"Nu ştiu ce să spun. Cred că îmi doream acest moment de multă vreme deja", a declarat Borges în interviul de după meci. "Este o nebunie, în tenis uneori nu se întâmplă când te aştepţi. Ştiu că toţi ne-am dorit ca Rafa să câştige, o parte din mine şi-a dorit şi asta, dar ceva şi mai mare din interiorul meu a forţat cu adevărat astăzi. Prin toate emoţiile, prin toate suişurile şi coborâşurile".

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În ciuda înfrângerii din finală, Nadal se poate gândi la o săptămână pozitivă la Bastad, unde a ajuns la primul său meci pentru titlu după Roland Garros 2022. Spaniolul în vârstă de 38 de ani, care are acum 11-6 pentru acest an, îşi va îndrepta acum atenţia asupra pregătirii pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.