Considerat unul dintre cei mai buni jucători din istoria statului Chile, portarul Claudio Bravo şi-a anunţat retragerea din activitate, marţi, la vârsta de 41 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

După ce a devenit în această vară, la vârsta de 41 de ani, cel mai în vârstă portar care a jucat un meci de Copa America, Claudio Bravo a anunţat marţi,că îşi încheie cariera.

Al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria ţării sale (150 de prezenţe), portarul chilian a câştigat Copa America în 2015 şi 2016 în calitate de căpitan. El a făcut parte din celebra generaţie de aur a La Roja, alături de Alexis Sanchez, Arturo Vidal şi Gary Medel.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La nivel de club, el a descoperit Europa cu Real Sociedad, după o perioadă de 4 ani în ţara sa natală cu Colo Colo. El a ajutat Sociedad să promoveze din nou în La Liga în 2010 şi a debutat în Liga Campionilor în 2013-2014, în ultimul său sezon cu clubul basc. A trecut apoi la FC Barcelona, care a văzut în el un concurent sănătos pentru progresul lui Marc-André Ter Stegen.

Remarcat de-a lungul carierei sale pentru jocul său de picioare, el a părăsit gruparea blaugrana în 2016 pentru a se alătura echipei lui Pep Guardiola, Manchester City.

Din 2020 este la Betis, care va fi ultimul club din cariera sa profesională.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.