Fundaşul român Virgil Ghiţă a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în victoria obţinută sâmbătă, în deplasare, de echipa sa – Cracovia, scor 2-0, în faţa Koronei Kielce, în etapa a patra din campionatul Poloniei, Ekstraklasa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Internaţionalul român de tineret Virgil Ghiţă (26 de ani) a început ca titular meciul de la Kielce, dintre echipa locală Korona şi Cracovia, din etapa a patra a campionatului polonez, Ekstraklasa. Ghiţă a deschis scorul pentru oaspeţi, în minutul 37, pentru ca în minutul 59 să ofere pasa decisivă pentru golul secund al  al Cracoviei, înscris de Mick van Buren.

Pe site-ul Sofascore, Ghiţă a primit cea mai mare notă dintre jucătorii aflaţi pe teren, 9,2, românul fiind integralist în echipa antrenată de David Kroczek.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În clasament, Cracovia are 7 puncte şi este pe locul 6, în timp ce Korona Kielce este „lanternă roşie”, cu un singur punct.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.