Naţionala de polo a României a încheiat, duminică, participarea la puternicul turneu amical de la Sabac, cu un bilanţ de două victorii şi trei înfrângeri, în pregătirea JO de la Paris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Rezultatele obţinute de poloiştii tricolori sunt: 7-13 cu Serbia, 6-10 cu Muntenegru, 8-7 cu Franţa, 9-17 cu Australia şi 16-12 cu Germania.

Cu excepţia Germaniei, toate celelalte adversare ale tricolorilor sunt şi ele calificate la JO de la Paris.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

La revenirea în ţară, jucătorii antrenaţi de Bogdan Rath vor susţine ultimul cantonament la Izvorani (10-21 iulie). În pregătiri se află jucători de la echipele Spandau 04 Berlin, EN Tourcoing, PannErgy MVLC Miskolc, Steaua Bucureşti, CSM Oradea, Dinamo Bucureşti.

Naţionala de polo a României s-a calificat la JO datorită clasării pe locul 10 la Campionatul Mondial, fiind prima echipă eligibilă în urma retragerii din competiţia de la Paris a Africii de Sud.

România va juca la JO în grupa A, cu Grecia, Croaţia, SUA, Italia, Muntenegru. În grupa B au fost repartizate Ungaria, Spania, Australia, Japonia, Serbia şi Franţa.

Echipa României a participat ultima dată la Jocurile Olimpice în 2012, când s-a clasat pe locul 10. Cea mai bună clasare a sa a fost la ediţia din 1976, când a fost pe locul 4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.