Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, că a ajuns la un acord cu Hansa Rostock pentru transferul definitiv al jucătorului Albin Berisha.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sosit la Petrolul la începutul acestui an, atacantul a îmbrăcat tricoul “galben-albastru” în 17 meciuri, marcând 4 goluri.

"Este ceva special pentru mine şi familia mea să pot juca acum fotbal în Germania şi la un club atât de mare. În ultimele zile, am aşteptat ca transferul să se materializeze în cele din urmă, aşa că sunt şi mai fericit să fiu aici acum. Vreau să ajut echipa şi să-i fac fericiţi pe fani prin muncă cinstită şi fotbal jucat cu pasiune", a declarat Albin Berisha după ce a semnat cu Hansa Rostock.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.