Mijlocaşul suedez Kristoffer Olsson, care a fost spitalizat în februarie cu o boală inflamatorie rară a vaselor cerebrale, a anunţat pe Instagram că a fost externat după şase luni de tratament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La 20 februarie, internaţionalul clubului danez FC Midtjylland (FCM) şi-a pierdut cunoştinţa la domiciliu înainte de a fi transferat la Spitalul Universitar Aarhus, unde a fost conectat la un aparat de respiraţie artificială.

O lună mai târziu, el a fost internat într-un centru de reabilitare.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Testele au arătat că acesta suferea de mai multe cheaguri de sânge la nivelul creierului care i-au provocat pierderea vorbirii şi a funcţiilor motorii. „Şase luni mai târziu, m-am întors acasă”, a scris el luni seară pe Instagram, la o fotografie care îl arată stând în picioare cu valize.

 

Jucătorul în vârstă de 29 de ani, care şi-a recăpătat vorbirea şi funcţiile motorii la mijlocul lunii aprilie, declarase în primăvară că intenţionează să joace din nou la nivel profesionist. Nici el şi nici clubul său nu au publicat un calendar al revenirii sale.

Când FCM a câştigat campionatul Danemarcei la sfârşitul lunii mai, el a sosit pe teren cu trofeul într-o maşinuţă de golf, în aplauzele publicului.

Originar din Norrköping, în estul Suediei, şi tată a unui copil, Olsson a debutat pentru clubul londonez Arsenal în 2013. El a continuat să joace pentru FCM şi AIK (Stockholm) înainte de a trece la Krasnodar (Rusia) şi Anderlecht (Belgia).

În vara anului 2023, el a revenit la FC Midtjylland.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.