Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oţelul Galaţi, consideră că decizia VAR nu a fost corectă şi că rezultatul meciului cu Universitatea Cluj, scor 0-2, a fost viciat. EL face apel la partenerii financiari ai Oţelului să vină lângă echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Nu sunt supărat pentru că mă bucur pentru cei care se bucură pentru acest rezultat! Toată lumea se aştepta ca Oţelul să piardă. Eu consider că acest rezultat a fost viciat. Felicit echipa adversă că şi-a atins obiectivul, nu pot să spun că a câştigat nemeritat, pentru că echipa noastră a jucat fără trei-patru jucători, adică jucătorii care nu s-au ridicat la nivelul lor obişnuit. Trebuia să vină şi acest moment! Poate camera VAR la noi este invers pusă, poate a bătut soarele în camera VAR şi nu s-a văzut împingerea jucătorului meu. Eu cred că acel penalti a decis... poate o fi fost corect. Doar Dumnezeu ştie! Să vedem unde putem să ajungem cu această echipă. Probabil foarte multă lume în România, care comenteaza fotbal, se bucură de această înfrângere. Nu trebuie să simt eu, se vede la cum s-a desfăşurat meciul de pe teren. Va fi foarte greu să rămânem la acest nivel dacă partenerii noştri nu vin lângă noi ca să plătească jucătorii, sunt lucruri care afectează. Banii care au fost promişi nu au fost primiţi”, a declarat Dorinel Munteanu după prima înfrângere a echipei Oţelul în această stagiune, 0-2 la Cluj, cu Universitatea.

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.