David Miculescu, atacantul echipei FCSB, a declarat că golul marcat de el în startul meciului de la Glasgow a fost valabil şi că nu se aştepta la o înfrângere atât de drastică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Trebuie să uităm acest meci, nu ne-am aşteptat să fie o înfrângere atît de drastică, iar acel gol de la început a fost valabil. Am vorbit cu arbitrul la pauză şi mi-a spus că a fost greşeala lui pentru că s-a grăbit să fluiere. Nu eram demoralizaţi după anularea golului, pentru că era încă 0-0. Chiar şi după primul gol sau al doilea încă eram acolo, dacă am fi înscris. Trebuie să avem încredere, să mergem înainte. Nimeni nu se aştepta să avem şase puncte din trei meciuri în cupele europene, acum vine meciul cu Rapid, trebuie să câştigăm”, a declarat David Miculescu.

 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.