Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, a fost supărat la finalul meciului încheiat vineri la egalitate, scor 1-1, în compania echipei Dinamo. Hagi crede că echipa sa putea primi cel puţin un penalti şi că ar fi trebuit să câştige.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„După jocul făcut eu zic că meritam să câştigăm. În special repriza a doua. Penaltiuri nici nu mai ştiu câte au fost... Dar ce să facem? Trebuie să mergem înainte. Dinamo a avut şansă... S-a dat ceva la televizor? Eu cred că la Dican e clar, a fost împins, dar s-a dat invers. La Alibec amândouă trebuiau date, că asta este calitatea unui atacant, dacă fundaşul l-a atins, trebuie dat... Poate marcam, poate nu, dar...Era bună victoria, nu a fost. Avem un gust amar, este o dezamăgire, dar ăsta e fotbalul, trebuie să muncim în continuare”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Farul Constanţa a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea Dinamo Bucureşti, în etapa a 12-a din Superligă.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.