Clubul Real Madrid a anunţat, miercuri, prelungirea contractului căpitanului Luka Modrici, noul acord fiind valabil până în 30 iunie 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modrici este legitimat la Real Madrid din 2012, iar de atunci, în cele 12 sezoane, a devenit o legendă a echipei madrilene şi a fotbalului mondial.

A câştigat 26 de trofee cu Real Madrid: 6 Ligi ale Campionilor, 5 Cupe Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 LaLiga, 2 Copa del Rey şi 5 Supercupe ale Spaniei. Modrići este unul dintre cei doar cinci jucători care au câştigat 6 Cupe Europene şi are cele mai multe titluri din istoria clubului Real Madrid.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

La nivel individual, Modrici a câştigat Balonul de Aur, FIFA Player of the Year Award şi a fost desemnat UEFA Player of the Year în 2018. A făcut parte de şase ori din FIFA FIFPro World XI şi a fost votat de două ori cel mai bun mijlocaş al Ligii Campionilor.

Modrici a jucat 534 de meciuri pentru Real Madrid, marcând 39 de goluri, şi este internaţional cu Croaţia, cu care a jucat în 178 de meciuri şi la care deţine recordul all-time de selecţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.