Echipa franceză Paris SG a învins vineri seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Le Havre, în prima etapă din noul sezon Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În primul meci oficial după „epoca Kylian Mbappe”, parizienii nu au făcut decât un egal la Le Havre. Antrenorul Luis Enrique l-a titularizat pe Ibrahim Mbaye, cel mai tânăr debutant din istoria PSG, la 16 ani, şase luni şi 23 de zile. Şi PSG a început perfect partida cu gol în primul minut, marcat de sud-coreeanul Kang-In Lee. Oaspeţii au mai ratat ocazii, au avut şi o bară, prin Kolo-Muani, în minutul 24, iar trei minute mai târziu Le Havre a avut un gol anulat de VAR.

Gazdele au egalat însă imediat după pauză, prin Lloris, în minutul 48, şi au mai bifat un gol anulat, în minutul 54. În minutul 61 Kang-In Lee a lovit şi el bara, însă rezultatul final a fost stabilit pe final. Dembele a adus în avantaj echipa lui Luis Enrique, în minutul 85, după numai un minut a înscris şi Barcola, iar Kolo-Muani a pus pe tabelă scorul final, 4-1 pentru PSG, în minutul 90, din penalti.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.