Fundaşul Marius Briceag, în vârstă de 32 de ani, care a adunat 329 de meciuri în toate competiţiile de-a lungul carierei sale, a revenit la FC Argeş, a anunţat, luni, clubul de ligă secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marius Briceag s-a născut la 6 aprilie 1992, în Piteşti şi a început fotbalul la FC Argeş. A îmbrăcat tricoul alb-violet în 66 de partide, debutul fiind pe 28 august 2010, într-o partidă cu UTA. 

În 2013 a ajuns la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga 2, de unde s-a transferat, după numai un an, la Universitatea Craiova. În sezonul 2015/16 a fost împrumutat la FC Voluntari. De la Craiova a plecat la FCSB, în 2020. Roş-albaştrii l-au împrumutat şi ei la FC Voluntari în 2021, echipă care ulterior l-a şi transferat.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În sezonul 2022/23 a jucat pentru Universitatea Cluj, iar în sezonul precedent a bifat prima sa experienţă internaţională, jucând pentru polonezii de la Korona Kielce. Are în palmares Cupa României, pe care a câştigat-o în 2018 cu Universitatea Craiova. A mai jucat o finală de Cupă în 2022, la FC Voluntari, pierzând atunci şansa de a pune din nou mâna pe trofeu în detrimentul celor de la Sepsi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.