După ce a avut probleme la genunchi în sfertul de finală cu Stefanos Tsitsipas (6-3, 7-6), sârbul Novak Djokovici este foarte îngrijorat înaintea semifinalelor, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Sunt foarte îngrijorat, să fiu sincer. Nu ştiu ce să spun. Durerea a fost foarte puternică timp de două game-uri. Nu ştiu dacă am alunecat sau dacă e altceva. Este similar cu ceea ce am trăit la Roland Garros, unde am reuşit să termin meciul, doar pentru a afla mai târziu că accidentarea a fost gravă. Mă rog la Dumnezeu ca totul să meargă bine", a declarat el pentru televiziunea sârbă.

Sârbul Novak Djokovici, favorit principal, s-a calificat, joi seară, în semifinalele probei de simplu masculin din cadrul turneului olimpic de tenis.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

El s-a impus în faţa grecului Stefanos Tsitsipas, cap de serie 8, scor 6-3, 7-6 (3).

Djokovici va juca în semifinale împotriva italianului Lorenzo Musetti, cap de serie 1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.