Percheziţii efectuate de jandarmii însărcinaţi cu lupta împotriva dopajului au avut loc joi în Satul Olimpic, în cadrul unei anchete privind antrenorul algerian de atletism Amar Benida şi medaliatul cu bronz la 800 m Djamel Sedjati, au declarat sâmbătă surse apropiate cazului, confirmând o informaţie din L'Équipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Percheziţiile au fost efectuate de jandarmi din cadrul Biroului central de luptă împotriva încălcărilor la adresa mediului şi a sănătăţii publice (Oclaesp), care este responsabil şi de cazurile de dopaj. 

Acesta este primul caz de suspiciune de dopaj din cadrul acestei olimpiade, care se va încheia duminică.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Potrivit uneia dintre sursele apropiate cazului, antrenorul Amar Benida este în primul rând ţinta anchetatorilor în acest caz. Djamel Sedjati a terminat pe locul al treilea în finala olimpică de la 800 de metri, sâmbătă seara, pe Stade de France.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.