Irlandezul Daniel Wiffen, campion olimpic la Paris, în probele de 800 de metri şi bronz la 1.500 de metri, a fost internat în spital după ce a concurat la maratonul olimpic de înot, desfăşurat pe Sena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Daniel Wiffen (23 de ani) era aşteptat să fie purtătorul de steag al delegaţiei irlandeze la ceremonia de închidere a Jocurilor de la Paris, dar a ratat evenimentul. Cauza a constituit-o spitalizarea sa din cauza unui virus stomacal, la numai câteva zile după participarea sa la maratonul de înot de pe Sena.

Spitalizarea lui Wiffen a relansat dezbaterea privind Sena, iniţiată în special de declaraţiile lui Morgan Pearson, un american participant în concursul de triatlon, care a denunţat calitatea proastă apei din Sena.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Pe contul lui de X, Daniel Wiffen şi-a exprimat dezamăgirea că a ratat ceremonia de închidere, dar a liniştit publicul cu privire la starea sa de sănătate: „Mulţumesc tuturor celor care m-au contactat, sunt incredibil de dezamăgit pentru că am pierdut ocazia de fi portdrapel aseară. Duminică m-am dus de urgenţă la spital, deoarece nu mă simţeam foarte bine, aveam un virus pentru care sunt tratat şi acum mă simt mai bine", a scris Wiffen.

Alături de Wiffen şi Pearson, alţi patru înotători germani s-au îmbolnăvit după ce au înotat în Sena.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.