Campionul olimpic en-titre a săritura în înălţime, Gianmarco Tamberi, este incert pentru această probă la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Purtătorul de drapel italian se află în spital, suferind, se pare, de pietre la rinichi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gianmarco Tamberi ar urma să participe miercuri la calificările pentru săritura în înălţime. Pe Instagram, campionul olimpic în exerciţiu a postat o fotografie cu el pe un pat de spital.

"Ieri, la două ore după ce am scris "Merit" pe social media, am simţit o durere înjunghiantă în partea mea. Urgenţă, scanare, ultrasunete, analize de sânge.... Probabil pietre la rinichi", a scris Tamberi, care a mărturisit că are febră.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Încoronat campion european în iunie anul trecut, sportivul a făcut senzaţie după ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice când şi-a pierdut verigheta... care a căzut în Sena. Aceasta a fost ocazia de a-i scrie soţiei sale: "Îmi cer scuze iubirea mea", a scris atletul pe Instagram. "Prea multă apă, prea multe kilograme pierdute în ultimele luni sau poate entuziasmul inevitabil al ceea ce făceam. Probabil toate trei în acelaşi timp. Dacă vrei, o vom arunca şi pe a ta în acel râu, astfel încât să fie împreună pentru totdeauna. Şi vom avea o scuză în plus ca, aşa cum mi-ai cerut mereu, să ne reînnoim jurămintele şi să ne căsătorim din nou."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.