Federaţia de Haltere din Republica Moldova (FHM) va contesta decizia arbitrilor cu privire la evoluţia halterofilului Marin Robu la Jocurile Olimpice de la Paris. Potrivit FHM, sportivul ar fi trebuit să se claseze pe locul III, la categoria 89 kilograme, anunţă newsmaker.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„FHM va contesta decizia arbitrilor! Marin Robu a completat prima probă – smuls, în limitele categoriei de până la 89 kg, ridicând – 175 kg şi astfel, obţinând locul 3 în clasamentul provizoriu şi locul 2 la proba aruncat, ridicând 208 kg! Cu un total de 383 kg, Marin s-a clasat pe locul 3, dar din păcate, arbitrii au acordat o ridicare greşită concurentului direct şi locul 3, respectiv medalia de bronz a fost oferită sportivului italian”, a transmis FHM.

Proba de haltere la categoria de greutate 89 kg a avut loc vineri seară, iar Marin Robu, care a concurat la această probă sportivă, a ridicat în total 383 kg. Acesta s-a clasat pe locul IV.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Republica Moldova are în palmares patru medalii de la Olimpiada de la Paris. Judoka Denis Vieru şi Adil Osmanov şi canoistul Serghei Tarnovschi au adus câte o medalie de bronz, iar luptătoarea Anastasia Nichita una de argint.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.