Atleta Daniela Stanciu a ratat, vineri, calificarea în finala probei de săritură în înălţime, la Jocurile Olimpice de la Paris, după ce s-a clasat pe locul 11 în grupa A. România va mai avea reprezentare, vineri, în probele de triplusalt şi aruncarea greutăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Calificată la Jocurile Olimpice pe criteriul locului ocupat în clasamentul mondial la săritura în înălţime, Daniela Stanciu s-a clasat pe locul 11 în calificările de vineri (grupa A), după ce s-a oprit la 1.92 metri, din trei încercări. Anterior a depăşit din prima încercare ştacheta la 1.83 metri şi din a doua la 1.88 metri (cea mai bună performanţă personală a sezonului).

În probele atletice de vineri, România va mai avea reprezentare la triplusalt, prin Andreea Taloş şi Diana Ion, respectiv la aruncarea greutăţii, prin Rareş Toader.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La triplusalt, dar şi la lungime, a fost calificată şi Florentina Iuşco, suspendată însă de TAS după ce a fost depistată pozitiv la furosemid, un diuretic aflat pe lista interzisă a WADA.

Revenind la JO de la Paris, delegaţia atletică tricoloră îi mai include pe sportivii Delvine Relin Meringor şi Joan Chelimo Melly (maraton), Andrea Mikloş (400 m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Bianca Ghelber (aruncarea ciocanului), Stella Rutto (3.000 m obstacole), Alin Firfirică (aruncarea discului), Alexandru Novac (aruncarea suliţei).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.