Fundaşul japonez Masato Morishige, în vârstă de 37 de ani, s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în maxilar de o minge. El ar suferi o comoţie cerebrală, dar se află în afara oricărui pericol. Incidentul a avut loc la meciul FC Tokyo - Tokyo Verdy din J-League, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Pe final de meci, Itsuki Someno şi-a încercat norocul de la 25 de metri, dar mingea a aterizat în faţa lui Masato Morishige. Fundaşul japonez în vârstă de 37 de ani s-a prăbuşit imediat la pământ.

Situaţia a fost observată imediat de arbitru, în timp ce jucătorii ambelor echipe au încercat să îl protejeze pe jucător şi să cheme paramedicii. După doar câteva minute, fundaşul central a fost evacuat pe o targă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

„Examinarea a fost finalizată şi nu a relevat nicio problemă”, spune jucătorul pe X. ”Mulţumesc tuturor fanilor şi suporterilor ambelor echipe pentru sprijinul acordat, personalului, arbitrilor, coechipierilor, serviciilor de urgenţă şi personalului spitalului. Vă mulţumesc tuturor foarte mult”.

Meciul a continuat apoi. Scorul a fost 0-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.