Meciul amical dintre campioana Dinamo Bucureşti şi Potaissa Turda, de la Cupa Potaissa, a fost întrerupt în minutul 45 şi sala a fost evacuată, din cauza alarmei de incediu. La pauză, Dinamo conducea cu 18-9, iar la momentul întreruperii 23-17.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Din motive de securitate, meciul cu Dinamo a fost întrerupt în minutul 45! Alarma de incendiu de la Sala Polivalentă a pornit, astfel încât sala a fost evacuată şi meciul întrerupt. Cauza a fost un senzor de la accesul la una din toalete! În maximum o oră, situaţia ar trebui să fie remediată astfel încât duelul cu Beşiktaş să se poată juca. Vom reveni cu amănunte legate de meciul cu Beşiktaş (ora 19:00), de îndată ce le vom primi!”, a transmis clubul Potaissa Turda.

În prima zi a competiţiei amicale s-a disputat un singur meci, Dinamo – Beşiktaş, scor 29-24. Potaissa a fost nevoită să ”stea”, după ce francezii de la USAM Nîmes au anunţat că nu mai pot ajunge, cursa aviatică Munchen-Cluj fiind anulată.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Pentru Dinamo Bucureşti şi Potaissa Turda urmează primele meciuri oficiale, la Supercupa României, programată în 2024 în sistem turneu, la Piteşti, între 22-25 august. Astfel, în 24 august se vor duela Minaur Baia Mare – Potaissa Turda şi Dinamo Bucureşti – CSM Constanţa, în semifinale, iar a doua zi vor avea loc finalele pentru locul 3, respectiv pentru trofeu.

Tot la Piteşti, dar în 22-23 august, va avea loc Supercupa la feminin. În 22 august se vor confrunta Rapid Bucureşti – Gloria Bistriţa şi CSM Bucureşti – Dunărea Brăila, iar în 23 august sunt programate finalele pentru locul 3 şi pentru trofeu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.