Antrenorul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, crede că jucătorii săi sunt pregătiţi pentru meciul de duminică cu FCSB, spunând că echipa sa a arătat de multe ori că are capacitatea să se dueleze cu trupa antrenată de Nicolae Dică şi speră să câştige această partidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a precizat că nu contează ce jucători va trimite FCSB în teren deoarece lotul acestei formaţii este unul valoros.

El a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa este într-o formă bună, reacţionând bine la ultimul meci cel câştigat pe teren propriu în faţa lui Gaz Metan Mediaş. “Este un meci important acasă contra unui adversar valoros. Suntem pregătiţi pentru acest meci, suntem într-o formă bună. Am arătat la ultimul meci că echipa a reacţionat foarte bine şi sper ca şi în acest meci să fim mai iuţi ca ei, să facem lucrurile mai bine decât Steaua. Ştim că au jucători valoroşi, un lot valoros, cu siguranţă că va fi un meci greu, dar am arătat de multe ori că avem capacitatea să ne duelăm cu ei, să încercăm să fim mai buni ca ei şi să câştigăm meciul. Contează mai puţin cu ce jucători va începe Steaua pentru că are un lot foarte valoros”, a afirmat Hagi.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El crede că Viitorul poate câştiga partida de duminică dar pentru acest lucru trebuie să joace foarte bine 90 de minute. “Trebuie să facem un meci complet, să jucăm foarte bine 90 de minute. Ultima oară acasă cu ei am jucat foarte bine 45 de minute şi după aceea a două repriză am scăzut. Sper să luăm cele trei puncte, sunt importante pentru noi”, a menţionat antrenorul Viitorului. El a mai spus că nu are probleme de lot şi mai are o zi la dispoziţie pentru a decide ce jucători vor intra în teren.

Hagi crede că FCSB şi CFR Cluj se pot califica în grupele Ligii Europa şi pot întoarce săptămâna viitoare scorurile nefavorabile înregistrate în tur. “Steaua a jucat bine. Nu am văzut meciul cu CFR, am înţeles că au făcut o partidă slabă, dar posibilităţile lotului sunt mari. Joacă ambele meciuri acasă, trebuie să creeze presiune, să marcheze multe goluri. Adversarii sunt buni, dar nu sunt imposibili aşa că se poate , în fotbal s-au văzut atâtea”, a explicat Hagi.

El crede că fotbalul din Luxemburg a crescut în ultimii ani deoarece acolo există un proiect naţional. “Luxemburghezii au crescut în organizare, ştiu ce vor, au început să aibă un proiect la nivel naţional pe care noi nu îl avem. Cluburile de fotbal au început să devină profesioniste, au început să plătească jucătorii destul de bine. Belgia e aproape, Franţa e aproape, am văzut că s-au dus şi prin Portugalia. E uşor să naţionalizeze un jucător, ei au nevoie de naţionalizare, noi nu avem, cred eu. Ţara noastră e atât de mare de competitivă şi atâţia jucători buni avem, dar ei au nevoie”, a mai spus tehnicianul.

Hagi a fost întrebat şi dacă nu-l doreşte pe Gabriel Torje la Viitorul, având în vedere că fotbalistul aflat ultima oară la Dinamo Bucureşti este liber de contract, afirmând că mai întâi Torje trebuie să decidă dacă mai vrea să joace fotbal. “E un jucător interesant, mai rămâne să-l întrebaţi pe el dacă mai vrea să joace fotbal, e şi ăsta un aspect. Fotbalul nu se uită, dar trebuie să munceşti, să-ţi doreşti. Gabi ştie fotbal, e un jucător foarte bun şi sper să îşi dorească în continuare să joace fotbal”,a declarat Hagi.

Meciul dintre Viitorul şi FCSB are loc duminică de la ora 21.00, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.