Campania olimpică triumfătoare a lui Novak Djokovic la Paris l-ar putea motiva pe jucătorul în vârstă de 37 de ani să continue pentru încă patru ani şi să participe la Jocurile de la Los Angeles, potrivit fostului său antrenor Goran Ivanisevici, relatează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Djokovici l-a învins pe Carlos Alcaraz pentru a câştiga medalia de aur şi a devenit al cincilea jucător care realizează "Golden Slam" în cariera sa, câştigând toate cele patru trofee de Grand Slam şi titlul olimpic.

Victoria de la Roland Garros a venit la doar câteva săptămâni după înfrângerea cu Alcaraz în finala de la Wimbledon şi la două luni după o operaţie la genunchi.

"Novak zbura, dansa. Lumea a uitat că a fost prima lui finală olimpică, iar el şi-a spus că acesta este momentul, că trebuie să profite de această oportunitate. Având în vedere nebunia lui, nu aş fi surprins să-l văd şi la Los Angeles", a declarat Ivanisevici pentru site-ul Tennis Majors.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Croatul Ivanisevici, care l-a ajutat pe Djokovici să câştige nouă din cele 24 de titluri de Grand Slam înainte de a părăsi echipa sa în martie, a declarat că sârbul este acum favoritul clar pentru US Open, care începe pe 26 august. Djokovici va încerca să câştige al cincilea titlu la Flushing Meadows, ceea ce i-ar permite să o depăşească pe Margaret Court, cu un al 25-lea titlu major.

"Sunt foarte fericit că a câştigat în sfârşit această medalie de aur. Îi doresc al 25-lea slam, pentru a depăşi recordul all-time, iar apoi să se poată retrage, chiar dacă nu o va face niciodată", a continuat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.