Gianluigi Buffon, portarul legendar a Italie, a primit luni Premiul Preşedintelui UEFA, distincţie care recompensează în fiecare an performanţele excepţionale şi calităţile personale exemplare ale uneia sau mai multor personalităţi din lumea fotbalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, i-a adus un omagiu fostului portar al lui Juventus Torino, Gianluigi Buffon, acordându-i acestuia Premiul Preşedintelui UEFA pe anul 2024. Potrivit forului european, premiul recompensează „performanţe excepţionale, excelenţă profesională şi calităţi personale exemplare”.

„Gianluigi Buffon este un jucător pe care l-am admirat de când a debutat ca un tânăr şi carismatic portar al Parmei la mijlocul anilor 90 Dincolo de prezenţa sa impunătoare între buturi, longevitatea şi determinarea lui îl fac o sursă de inspiraţie pentru fanii fotbalului din întreaga lume”, a declarat Aleksander Ceferin pe site-ul UEFA.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Buffon îşi va primi premiul joi, la Monaco, în timpul tragerii la sorţi pentru noua formulă a Ligii Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.