Fostul atacant italian Fabrizio Ravanelli, care a jucat pentru Olympique de Marseille între 1997 şi 1999, se întoarce la club, la care a ajuns în calitate de consilier instituţional şi sportiv, a anunţat clubul francez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Bazându-se pe experienţa şi cunoştinţele sale despre club, rolul său principal va fi să reprezinte OM şi pe preşedintele său Pablo Longoria, atât pe plan intern, cât şi extern, inclusiv la organismele naţionale şi internaţionale", a scris OM într-un comunicat de presă.

Sezonul trecut, Ravanelli a însoţit conducerea echipei din Marsilia în mai multe deplasări europene, în special la Villarreal şi Lisabona.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"OM şi suporterii săi reprezintă fără îndoială una dintre cele mai frumoase pagini din cariera mea şi sunt entuziasmat să mă întorc la Marsilia pentru a-mi pune experienţa în slujba instituţiei şi a preşedintelui Longoria", a spus fostul atacant central.

Sosirea lui Ravanelli întăreşte prezenţa italiană la OM, noul antrenor Roberto De Zerbi fiind tot italian, la fel ca întregul său staf.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.