Echipa Haas a anunţatm joi, semnarea unui contract pe termen lung cu pilotul francez, Esteban Ocon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru Esteban Ocon, care pleacă de la Alpine, va fi a şasea echipă. 

"Bun venit, Esteban Ocon, în echipă din sezonul viitor. Câştigătorul Formulei 1 a semnat un contract multianual şi devine primul câştigător de mare premiu care pilotează pentru echipă de la debutul nostru în F1 în 2016", se arată într-o declaraţie.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Sunt încântat să mă îmbarc în acest nou capitol al carierei mele în Formula 1 şi să mă alătur unei echipe de curse ambiţioase, al cărei spirit, etică a muncii şi traiectorie ascendentă incontestabilă m-au impresionat cu adevărat. Aş dori să le mulţumesc lui Gene şi lui Ayao pentru discuţiile noastre oneste şi fructuoase din ultimele câteva luni. Haas F1 Team are planuri mari şi obiective clare pentru viitor, iar eu abia aştept să mă reîntâlnesc cu Ayao (primul meu inginer de curse din F1!), precum şi să lucrez cu toată lumea la Kannapolis, Banbury şi Maranello", a reacţionat pilotul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.