Mai mulţi jucători din echipa Franţei şi membri ai stafului tehnic francez suferă de rinofaringită. Kingsley Coman este jucătorul cel mai afectat. Cu patru zile înainte de meciul cu Austria, de la Euro 2024, situaţia nu pare să îngrijoreze, relatează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gât iritat, nas care curge şi frisoane. Aceste simptome au afectat o parte din echipa Franţei încă de la sosirea în Germania. Mai mulţi jucători s-au plâns de această scădere de formă după şedinţa de pregătire de miercuri.

Informaţia a fost confirmată de Ousmane Dembélé într-o conferinţă de presă. Dembele a fost primul care a suferit de rinofaringită. El a fost menajat împotriva Luxemburgului (3-0) la Metz, înainte de a fi scutit de sarcini media la sfârşitul săptămânii trecute. Am deschis calea", a zâmbit Ousmane Dembélé. "Lucrurile stau mult mai bune astăzi, cu excepţia lui Kingsley (Coman)".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

El nu este singurul care a fost răpus de această infecţie virală uşoară. Didier Deschamps a fost şi el afectat, deşi acest lucru nu l-a împiedicat să vorbească mai tare în timpul antrenamentului. 

Cu patru zile înainte ca Les Bleus să întâlnească Austria, situaţia nu este deosebit de îngrijorătoare, menţonază RMC Sport.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.