Unul dintre cele mai mari nume din tenisul mondial Dominic Thiem a fost eliminat în primul tur la US Open, acesta fiind ultimul turneu de grand slam la care a participat. El se va retrage din activitate peste câteva săptămâni la Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Învingător în urmă cu patru ani la New York, austriacul a fost învins, luni, de americanul Ben Shelton, semifinalist anul trecut, scor 6-4, 6-2, 6-2.

Americanul de 21 de ani, locul 13 mondial, s-a impus în faţa lui Thiem (30 de ani), într-o oră şi 50 de minute de joc.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Imediat ce meciul s-a încheiat, Shelton şi-a salutat adversarul şi a cerut publicului să facă acelaşi lucru şi să continue să aplaude.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.