Mexic a învins Jamaica cu 1-0, sâmbătă, la Houston, Texas, în grupa B de la Copa America, în timp Venezuela a trecut de Ecuador, scor 2-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Singurul gol al meciului de la Houston a fost marcat de Gerardo Arteaga, în minutul 69.

La Santa Clara, Venezuela a învins Ecuadorul cu 2-1,  profitând de eliminarea căpitanului Ecuadorului, Enner Valencia, pentru un fault grosolan. Ecuadorul a deschis scorul în minutul 40, printr-un gol al atacantului Jeremy Sarmiento, deşi avea deja un om în minus după ce Valencia primise un cartonaş roşu direct în minutul 22.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Atacantul şi căpitanul ecuadorian, în vârstă de 34 de ani, a fost eliminat pentru că l-a lovit cu piciorul în piept pe venezueleanul José Martinez.

 

Eliminarea, decisă de VAR, a fost prima de la începutul acestei ediţii a Copa America, cel mai vechi turneu al echipelor naţionale din lume.

Profitând de superioritatea numerică, Venezuela a întors scorul în mai puţin de zece minute după pauză, graţie lui Jhoner Cadiz (65) şi Eduard Bello (74).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.