Echipa cipriotă Pafos, cu românul Vlad Dragomir titular, a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia bulgară ŢSKA 1948 Sofia. Pafos va fi adversara echipei CFR Cluj în play-off-ul Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Bulgarii au rămas în zece chiar înainte de pauză, în minutul 45+2, când Furtado a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Primul gol al meciului a picat târziu, în al şaptelea minut de prelungire, marcat de gazde prin fundaşul olandez Derrick Luckassen. Cum ŢSKA câştigase primul meci cu 2-1, s-a intrat în prelungiri. Ciprioţii au tranşat repede soarta calificării, marcând de încă două ori, în minutul 94, prin Jaja, şi în minutul 100, prin Anderson, ambii jucători brazilieni. În minutul 118 Reyan Daskalov a înscris în propria poartă şi Pafos s-a impus cu 4-0, urmând să întâlnească pe CFR Cluj în play-off-ul Conference League.

Vlad Dragomir a fost integralist la Pafos.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Tot în această seară, în turul al treilea preliminar din Liga Europa, echipa turcă Trabzonspor a cedat la Viena, în faţa lui Rapid, cu scorul de 0-2. Austriecii s-au calificat în play-off cu scorul general de 3-0, iar la Trabzonspor a fost integralist atacantul român Denis Drăguş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.