Clubul CFR Cluj a obţinut serviciile fundaşului Flavius Iacob, pe care l-a împrumutat un sezon de la Corinul Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În vârstă de 23 de ani, Iacob este un produs al academiei Corvinului, echipă pentru care a evoluat în ultimele şapte sezoane competiţionale, fiind unul dintre jucătorii de bază ai formaţiei hunedorene.

“Clubul nostru şi CFR Cluj au ajuns la un acord privind cedarea, sub formă de împrumut, pentru un sezon, a fundaşului nostru, Flavius Iacob, la gruparea din Gruia. De altfel, formaţia de Superligă va avea şi o opţiune de cumpărare la finalul sezonului, iar în eventualitatea unei înţelegeri, clubul nostru va primi şi un procent dintr-un viitor transfer”, a anunţat Corvinul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.