Preşedinta FRNPM, Camelia Potec, a declarat, vineri, la revenirea în ţară a campionului olimpic David Popovici, că este încrezătoare că, în frunte cu Popovici, o generaţie de sportivi români va “continua să facă valuri la nivel mondial”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aş dori să felicit şi public pe cel care a devenit campion olimpic la înot, care a reuşit după 20 de ani să facă înotul să strălucească din nou. Îl felicit şi îi mulţumesc lui David Popovici. Şi pe Adrian Rădulescu îl felicit. Îl felicităm şi pe Dragoş Luscan şi pe toţi cei care fac parte din echipa lui David, şi pe membrii familiei şi pe toţi membrii familiilor celor care au adus plus valoare acestui sport. Iată, înotul străluceşte. După 20 de ani înotul străluceşte din nou. Cu siguranţă că nu vor mai trece alţi 20 de ani până să mai strălucească şi avem speranţe că în frunte cu David Popovici o generaţie de sportivi care vor aduce în continuare valoare înotului românesc şi României va continua să facă valuri la nivel mondial. Bine aţi venit acasă!”, a spus Potec.

Campionul olimpic David Popovici a revenit, vineri, de la Paris, unde a câştigat o medalie de aur la 200 m liber şi una de bronz la 100 m liber, la Jocurile Olimpice. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.