Echipa germană Bayern Munchen a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia Wolfsburg, în prima etapă a noului sezon din Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu Vincent Kompany pe bancă, Bayern a început meciul de pe Volkswagen Arena cu un gol marcat de Jamal Musiala, în minutul 20.  În startul părţii secunde, Boey l-a faultat pe Tiago Tomas în careu şi Lovro Majer a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 47. Wolfsburg a trecut la conducere în minutul 55, prin acelaşi Majer, la o greşeală a lui Upamecano. Bavarezii au egalat prin autogolul lui Jakub Kaminski, din minutul 65. În minutul 81 Kaminski a deviat în corner şutul lui Kane, dar oaspeţii au preluat conducerea un minut mai târziu, când Kane a pasat pentru Serge Gnabry şi acesta a marcat la colţul lung.

Wolfsburg a făcut eforturi să egaleze, însă Bayern s-a impus cu 3-2 şi a debutat cu dreptul în noua ediţie de campionat.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.