Echipa germană Borussia Dortmund a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Werder Bremen, în etapa a doua din Bundesliga. Într-un alt meci, Hoffenheim, viitoarea adversară a echipei FCSB în Liga Europa, a pierdut la Frankfurt, scor 1-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Bremen, Borussia a avut ocaziile mari, dar nu a reuşit să înscrie, chiar dacă finalul i-a aparţinut. Dortmund a evoluat în zece din minutul 73, când Nico Schlotterbeck a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Borussia e pe primul loc în clasament, deocamdată, cu 4 puncte.

Hoffenheim, viitoarea adversară din Liga Europa pentru echipa bucureşteană FCSB, a fost învinsă la Frankfurt, de Eintracht, cu 3-1. Oaspeţii au început bine repriza secundă, dar au cedat după golul de 3-1 primit de la Omar Marmoush.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a doua din Bundesliga:

VfB Stuttgart – FSV Mainz 3-3 (Millot 8, Lewleing 15, Rieder 88 / Amiri 43, Burkardt 62, Leitsch 90+4);

Eintracht Frankfurt – Hoffenheim 3-1 (Ekitike 24, H. Larsson 33, Marmoush 56 / Kramaric 54);

Werder Bremen – Borussia Dortmund 0-0;

VfL Bochum - Borussia Monchengladbach 0-2 (Kleindienst 67, Honorat 78);

Holstein Kiel – VfL Wolfsburg 0-2 (Arnold 27, Bornauw 30).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.