Presa engleză a anunţat, miercuri, că Enzo Fernandez a fost numit vicecapitan al echipei Chelsea. Argentinianul, care se află la club de un an şi jumătate, a fost implicat în această vară în cazul scandărilor rasiste ale coechipierilor săi la adresa jucătorilor din naţionala Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit The Times, argentinianul a fost numit vicecapitan al clubului, căpitan fiind Reece James, de către Enzo Maresca, care a preluat conducecera tehnică în această vară.

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani a purtat deja banderola în timpul amicalelor din această vară, antrenorul considerând că influenţa sa în vestiar este semnificativă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Fernandez, care a ajuns la Chelsea în urmă cu un an şi jumătate de la Benfica pentru 120 de milioane de euro, a fost al şaselea cel mai utilizat jucător al lui Chelsea în sezonul trecut, în ciuda unei serii de accidentări spre finalul sezonului.

În iulie, după ce au câştigat Copa America împotriva Columbiei, argentinienii au sărbătorit titlul, dar sărbătoarea a fost stricată de o controversă, deoarece jucătorii albiceleste au cântat o scandare rasistă împotriva lui Kylian Mbappé şi a francezilor. Mijlocaşul argentinian a transmis în direct pe contul său de Instagram sărbătoarea albiceleste. Transmisiunea live a fost întreruptă rapid după ce el şi coechipierii săi au început să cânte primele cuvinte ale unei scandări rasiste la adresa jucătorilor echipei franceze.

Enzo Fernandez a cerut scuze după acest incident.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.