Tehnicianul Mikel Arteta, care niciodată nu duce lipsă de idei originale, a angajat mai mulţi hoţi de buzunare profesionişti în timpul unei cine cu jucătorii lui Arsenal. Ideea a fost de a arăta grupului său importanţa de a fi pregătit şi alert în orice moment, anunţă presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Athletic, antrenorul tunarilor a angajat în secret o echipă de hoţi de buzunare profesionişti în timpul unei cine cu jucătorii.Aceştia au furat din buzunarele membrilor echipei, inclusiv telefoanele şi portofelele.

La sfârşitul cinei, Mikel Arteta le-a cerut jucătorilor să îşi golească buzunarele. Atunci, mulţi dintre ei au descoperit că rămas fără lucruri de valoare. Ideea, pentru antrenorul lui Arsenal, a fost de a arăta echipei sale importanţa de a fi alert şi pregătit în orice împrejurare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În urmă cu câţiva ani, înainte de un meci cu Liverpool pe Anfield, el a instalat difuzoare uriaşe pe terenul de antrenament al celor de la Arsenal pentru a-şi obişnui echipa cu zgomotul de la Liverppol.

Arsenal debutează cu Wolverhampton pe Emirates Stadium, la 17 august, în noul sezon al campionatului Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.