Mijlocaşul Lucas Paqueta, acuzat de Federaţia Engleză de fotbal că a primit voluntar cartonaşe galbene în mai multe meciuri, a fost reţinut în lotul echipei naţionale a Braziliei pentru Copa America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prezenţa lui Paqueta în lotul Braziliei era incertă, deoarece Federaţia Engleză îl acuzase pe jucătorul lui West Ham că este implicat într-o afacere de pariuri sportive. Mijlocaşul este suspectat că a căutat „în mod intenţionat, în mai multe rânduri, să primească un cartonaş galben de la arbitru” pentru a favoriza anumite pariuri.

Paqueta, care riscă o suspendare grea, are timp până pe 3 iunie să-şi pregătească apărarea. În ciuda acestui context delicat, Federaţia Braziliană de Fotbal (CBF), printr-un comunicat de presă, a indicat că îşi menţine jucătorul pe lista pentru turneul final al Copei America, pentru a nu se antepronunţa în speţa respectivă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Lucas Paqueta s-a deplasat joi la Orlando, în Florida, pentru a se alătura naţionalei braziliene care urmează să joace două meciuri amicale, cu Mexic (pe 9 iunie) şi Statele Unite (pe 13 iunie). După aceea, Brazilia va disputa Copa America.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.