Traficul feroviar a fost oprit, marţi după-amiază, pe un fir de cale ferată între staţiile CFR Pasărea şi Brăneşti, judeţul Ilfov, din cauza lipsei de electricitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
UPDATE: ”Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la ora 18:10 a fost redeschisă circulaţia feroviară pe firul I, între staţiile Pasărea şi Brăneşti. Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti a intervenit cu drezina pantograf pe firul I, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, pentru înlocuirea firului de contact rupt şi repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact”, a transmis compania.

CFR a precizat că, în intervalul în care personalul SRCF Bucureşti a acţionat cu drezina pantograf pentru remedierea deranjamentului la linia de contact aferentă firului I, trenurile au circulat între staţiile Pasărea şi Brăneşti pe firul II.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”De asemenea, reamintim faptul că, trenul IR 1983 (Bucureşti Nord - Constanţa), oprit din cauza deranjamentului înregistrat pe firul I, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, a fost retras la ora 15:58 din linie curentă cu o locomotivă Diesel şi reînscris în circulaţie din staţia Pasărea, pe firul II, la ora 16:12”, a mai transmis sursa citată.

 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, traficul feroviar este închis, marţi după-amiază, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, pe firul I, din cauza unui deranjament înregistrat la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact, în urma unei furtuni.
 
”Menţionăm faptul că SRCF Bucureşti a solicitat operatorului naţional CFR Călători şi o locomotivă Diesel pentru tractarea şi retragerea în cea mai apropiată staţie a trenului IR 1983 (Bucureşti Nord - Constanţa), care este oprit pe firul I, între staţiile Pasărea şi Brăneşti, în situaţia în care remedierea deranjamentului va fi de durată. De asemenea, menţionăm faptul că trenul R 8005 (Bucureşti Obor-Constanţa) staţionează, cu locomotiva defectă, în Pasărea, garnitură care va fi reînscrisă în circulaţie după sosirea locomotivei de ajutor”, transmite sursa citată.
 
Angajaţii Regionalei CF Bucureşti vor interveni cu drezina pantograf în zona afectată pentru remedierea deranjamentului şi repunerea sub tensiune a sistemului de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.
 
Traficul feroviar pe firul II, între Pasărea şi Brăneşti, se desfăşoară în condiţii normale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.