Un bursuc, o pisică sălbatică şi un cerb au fost surprinşi de camerele de monitorizare a faunei din Parcul Naţional Piatra Craiului, imaginile fiind publicate de Romsilva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Imagini: Mircea Vergheleţ/ Parcul Naţional Piatra Craiului

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva a publicat pe Facebook imagini surprinse de una dintre camerele de monitorizare a faunei din Parcul Naţional Piatra Craiului.

”Un bursuc grăbit, o piscuţă curioasă şi un cerb fac un filmuleţ reuşit despre cât de bine o duc animăluţele sălbatice din pădurile Parcului Naţional Piatra Craiului”, au arătat aceştia.

Potrivit sursei citate, Parcul National Piatra Craiului asigură faunei bogate toate condiţiile de hrană, linişte şi adăpost, iar pe teritoriul parcului fauna este strict protejată.

Parcul Naţional Piatra Craiului, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva, are o suprafaţă de 14.800 de hectare în judeţele Braşov şi Argeş, din care 10.860 de hectare de păduri, din acestea peste 6.000 de hectare fiind protejate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.