Circulaţia rutieră se desfăşoară, sâmbătă seară, în condiţii de ceaţă în judeţul Suceava, anunţă Infotrafic, vizibilitatea fiind sub 50 de metri pe drumurile naţionale 17 Suceava - Gura Humorului, pe DN 2E Fălticeni - Gura Humorului şi pe DN2 (E85).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE 21.08: Se circulă în condiţii de ceaţă şi pe drumurile din judeţul Bihor, unde pe DN 19D vizibilitatea scade şi sub 25 de metri

Traficul se desfăşoară, sâmbătă seară, în condiţii de ceaţă şi pe drumurile din judeţul Bihor, potrivit Infotrafic, vizibilitatea fiind sub 25 de metri pe drumul naţional (DN) 19 D.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Centrul Infotrafic anunţă că sâmbătă seară, la ora transmiterii acestei ştiri, se circulă în condiţii de trafic în judeţul Bihor.

Vizibilitatea scade sub 25 de metri pe DN 19D, între Săcueni şi punctul de trecere a frontierei, iar în rest este de aproximativ 100 de metri, potrivit sursei citate.

Şi în judeţul Suceava, este ceaţă pe DN17 Suceava - Gura Humorului, DN 2E Fălticeni - Gura Humorului şi DN2 (E85) unde vizibilitatea scade sub 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, atenţionări cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe, acestea fiind în vigoare câteva ore. Fenomenul a fost semnalat pe mai multe drumuri din ţară, inclusiv autostrăzile A1 şi A3.

Trafic în condiţii de ceaţă în judeţul Suceava

Centrul Infotrafic anunţă că sâmbătă seară, al ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară în condiţii de ceaţă în judeţul Suceava.

Astfel, pe DN17 Suceava - Gura Humorului, pe DN 2E Fălticeni - Gura Humorului şi pe DN2 (E85) vizibilitatea scade sub 50 de metri.

Totodată, o atenţionare cod galben de ceaţă este în vigoare în judeţul Argeş, până la ora 21.00, vizibilitatea fiind local sub 200 de metri şi izolat, sub 50 de metri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă, atenţionări cod galben de ceaţă pentru mai multe judeţe, acestea fiind în vigoare câteva ore. Fenomenul a fost semnalat pe mai multe drumuri din ţară, inclusiv autostrăzile A1 şi A3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.