Acţiunile Trump Media, companie a fostului preşedinte american Donald Trump, au crescut marţi la cel mai ridicat nivel din iulie, deoarece cotele de pariuri îl favorizează pe candidatul republican în alegerile pentru Casa Albă, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Acţiunile Trump Media & Technology Group, care operează aplicaţia Truth Social, au crescut cu 9%, până la 34,17 USD pe unitate, iar preţul lor aproape s-a triplat de când au atins un minim istoric la sfârşitul lunii septembrie.

De la listarea sa, Trump Media a fost populară printre traderii care o privesc ca pe un pariu speculativ că Trump va câştiga alegerile din 5 noiembrie.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Trump deţine 57% din companie, ceea ce face ca pachetul său de acţiuni să valoreze acum aproape 4 miliarde de dolari.

Veniturile Trump Media au fost de 837.000 de dolari în trimestrul încheiat în iunie, iar compania consumă numerar. Strategii spun că valoarea sa de aproape 7 miliarde de dolari este detaşată de afacerile sale de zi cu zi.

Şansele lui Trump de a-l învinge pe vicepreşedintele democrat Kamala Harris în alegeri au crescut recent pe site-urile de pariuri, deşi sondajele de opinie arată că este o cursă foarte strânsă.

Oddschecker.com, care reflectă cotele pe mai multe platforme de pariuri, l-a avut pe Trump cu echivalentul a aproximativ 62% şanse de câştig şi Harris de aproximativ 38%.

Pe platforma PredictIt, contractele pentru o victorie a lui Trump au fost tranzacţionate la 60 de cenţi, cu o posibilă plată de 1 USD. Contractele pentru Harris erau la 46 de cenţi.

Polymarket îl are pe Trump cu o şansă de câştig de 64% şi pe Harris cu 36%, cu un volum combinat de 2,2 miliarde de dolari.

Unul dintre cele patru conturi de pe Polymarket care au alimentat speculaţii cu privire la pariurile lor mari pe o victorie a lui Trump s-a adăugat la pariurile sale de marţi, crescând potenţialul profit în cazul în care Trump câştigă la aproape 44 de milioane de dolari, conform instrumentului de urmărire a activităţii Polymarket.

Cu doar două săptămâni rămase înainte de alegeri, Harris deţine un avans marginal cu 46% din opţiunile de vot, faţă de 43% în cazul lui Trump, într-un nou sondaj Reuters/Ipsos. Alte sondaje îi arată pe cei doi candidaţi umăr la umăr în ​​cele şapte state indecise, care urmează să determine câştigătorul.

Valoare de piaţă a Trump Media a crescut pentru scurt timp la aproape 10 miliarde de dolari, după debutul său pe bursă din martie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.